Διθέσιες Πτήσεις στην Κρήτη

Σου αρέσουν οι υπαίθριες δραστηριότητες, κυνηγάς την αδρεναλίνη, ή απλά θέλεις να νιώσεις την αίσθηση να πετάς?
Τότε μία διθέσια πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς είναι αυτό που ζητάς!

Κάθε χρόνο εκατοντάδες επιβάτες μας εμπιστεύονται για να βρεθούν στον αέρα μαζί μας. Κλείστε τώρα μία διθέσια πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Ο πιό απλός, εύκολος, και ασφαλής τρόπος να βρεθείς σον αέρα! Ένα μοναδικό συναίσθημα και μία εμπειρία που θα την θυμάστε για πάντα.
Δεν χρειάζεται να έχετε καμία γνώση γύρω απο το αλεξίπτωτο. Ο πιλότος-εκπαιδευτής θα σας κάνει μία σύντομη ενημέρωση πριν την πτήση, και το μόνο που θα χρειαστεί απο εσάς, είναι να κάνετε 2-3 γρήγορα βήματα προς τα εμπρός.
Η στιγμή που το ένα βήμα γίνεται στην γή, και το επόμενο είναι στον αέρα, δεν υπάρχουν λόγια για να την περιγράψουν. Θα βρεθούμε στον αέρα πριν το καταλάβετε, θα καθίσετε στο αναπαυτικό κάθισμα και θα απολαύσετε την θέα απο ψηλά!

Μία εμπειρία που επιβάλετε να ζήσετε!

Προσφέρουμε 3 πακέτα πτήσης.

  • 15 λεπτά πτήση
  • 30 λεπτά πτήση
  • Πτήση πάνω απο την λιμνοθάλασσα του μπάλου με διάρκεια πάνω απο μία ώρα.

Όλες οι πτήσεις καταγράφονται με κάμερα go pro και μπορείτε να αποφασίσετε μετά την πτήση αν θέλετε το βίντεο έναντι αντιτίμου..

Σημεία Πτήσης

Φαλάσαρνα-Λιμνοθάλασσα Μπάλου

Το πιο μαγευτικό σημείο για πτήσεις το καλοκαίρι!

Τα Φαλάσαρνα είναι μία απο τις πιο διάσημες παραλίες του κόσμου. Κάτι λιγότερο απο μία ώρα οδήγηση απο τα Χανιά, είναι απαραίτητο να την επισκεφτεί κάποιος. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να συνδιάσει την επίσκεψη αυτή με μία διθέσια πτήση. Η απογείωση είναι σε υψόμετρο 250 μέτρα, με καταπληκτική θέα ολόκληρης της παραλίας, και η προσγείωση γίνεται στην παραλία, εκεί που το κύμα σκάει! Τίποτα καλύτερο απο μία παγωμένη μπύρα, ή μία βουτιά στα κρυστάλλινα νερά!!
Απο αυτό το σημείο, και αν ο άνεμος είναι κατάλληλος, μπορούμε να πάμε μέχρι πάνω απο την λιμνοθάλασσα του μπάλου, πετώντας δίπλα στα κάθετα βράχια του βουνού, και φτάνοντας υψόμετρο 800 μέτρων. Η θέα που πρόκειται να αντικρύσετε θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη σας για πάντα.
Δείτε την έκθεση με τις φωτογραφίες για να πάρετε μία γεύση!

Ηράκλειο – Αβδού

Ένα παγκοσμίου φήμης σημείο για πτήσεις. Μία περιοχή με το δικό της μικροκλίμα, που πετάει σχεδόν όλο το χρόνο. Μεγάλα υψόμετρα μπορούν να επιτευχθούν από αυτό το σημείο, και η πτήσεις με τους αετούς είναι ένα καθημερινό φαινόμενο.

Από αυτό το σημείο κάνουμε πτήσεις για αυτούς που μένουν στο Ηράκλειο, στην Χερσόνησο, στα Μάλια και στις γύρω περιοχές. Η θέα κόβει την ανάσα απο την αρχή, με την τεχνητή λίμνη στην κοιλάδα. Πτήσεις με υψόμετρο πάνω απο 1200 μέτρα, είναι συνηθισμένες σε αυτό το μέρος. Όταν η ατμόσφαιρα είναι καθαρή, μπορούμε να δούμε την πόλη του Ηρακλείου, όλη την βόρεια ακτογραμή, και κάποιες ιδιαίτερες μέρες ακόμα και την Σαντορίνη!

Χανιά-Βαρύπετρο

Το βουνό της πόλης μας! Κοντά στα Χανιά, είναι το βουνό που κάθε τοπικός πιλότος και μαθητής της σχολής μας κάνει τις πρώτες πτήσεις του.

Με υψόμετρο 500 μέτρα, έχουμε την καταπληκτική θέα της πόλης των Χανίων, όλης της βόρειας ακτογραμμής , και της Σούδας. Πολύ συχνά φτάνουμε υψόμετρα κοντά στα 1000 μέτρα.
Μπόνους: Όταν οι συνθήκες είναι καλές, κάνουν πολύ συχνά την εμφάνιση τους οι γυπαετοί και πετάνε μαζί μας. Πουλιά που το άνοιγμα των φτερών τους ξεπερνάει τα 2.50 μέτρα.

Gift voucher

Surprise your loved ones with a flight voucher! The best gift to anyone! An unforgettable tandem paragliding flight is highly appreciated by everyone who receives it.
Contact us to purchase a unique gift voucher for anyone to experience this amazing paragliding adventure.

Ελληνικα